sluit

Stuur door

NB: De ingevoerde informatie wordt NIET door ons bewaard voor commerciële doeleinden, maar uitsluitend gebruikt voor het versturen van dit mailtje.

Agenda

Hieronder vindt u een overzicht van congressen en symposia met betrekking tot begrijpend lezen.

Conferentie Begrijpend lezen- 9 oktober 2019
Het verhaal bij begrijpend lezen

Waar gaat de conferentie over?
Verhalen zijn krachtige communicatiemiddelen. Niet voor niets worden ze voor allerlei doeleinden ingezet, bijvoorbeeld om te vermaken, te informeren of te overtuigen. Maar hoe werkt dat? Wat maakt verhalen zo krachtig? En hoe kun je verhalen op een zinnige manier inzetten om het tekstbegrip van kinderen te vergroten? Tijdens de conferentie bekijken we vanuit verschillende invalshoeken wat de rol en de mogelijkheden zijn van verhalen bij het onderwijs in begrijpend lezen. Hierbij bekijken we onder andere hoe verhalen en zaakvakteksten elkaar kunnen aanvullen en welke concrete werkvormen je kunt inzetten om maximaal te profiteren van de kracht van verhalen.

Voor wie is de conferentie  bedoeld?
Voor leerkrachten, docenten, taalcoördinatoren, leesspecialisten, intern begeleiders in het primair, speciaal en voortgezet onderwijs en onderwijsadviseurs.

Datum
9 oktober 2019

Locatie
Igluu, Eindhoven

Tijd
10.00 - 16.00 uur (aanmelden van 9.15 - 10.00 uur)

Kosten 
€ 295,- per deelnemer inclusief lunch. 

Korting 
bij inschrijving vóór 1 juli 2019 krijgt u € 25,- vroegboekkorting 
Bij inschrijving van 3 of meer personen van dezelfde instelling, kunt u gebruikmaken van de meermanskorting van 25,- per persoon. Dit s.v.p. wel even per persoon aangeven op het inschrijfformulier bij het veld 'opmerkingen'. 

Informatie 
Cursus- en conferentiebureau: 010 4071612, conferenties@cedgroep.nl

Download de flyer

Direct inschrijven

  • CED-Groep
  • Postbus 8639
  • 3009 AP
  • Rotterdam
  • tel: 010 4071 599